Bemutatkozás – Gáspár György

 

 Az Ag. Mamas Kft. ügyvezető igazgatója vagyok.


Elődvállalkozásaival együtt 30 éve vezetem és építem ezt a cégszerviz központot, melynek főtevékenysége teljes körű számviteli és ügyviteli szolgáltatások és hatóságok előtti képviseleti tevékenység biztosítása, amely az Ag. Mamas Kft-ben öltött testet.
 

 

Hogyan is kezdődött? 
 
Gyermekkoromban és „ifjú titánként" két ember volt nagyon meghatározó, pozitív példa az életemben: Édesapám, a maximalizmusával és szigorú nevelési elveivel, és Édesanyám, a tapintható szeretetével, gondoskodásával.
A középiskola elvégzése után úgy döntöttem, hogy gyermekek tanításával kívánok foglalkozni, ezért a Budapesti Tanítóképző Főiskolán kiemelt testnevelés szakon kezdtem meg tanulmányaimat, melyeket nem tanulmányi eredményeim, és nem a gyermekek miatt szakítottam meg.
 

Ezt követően további tanulmányim során számítástechnikai rendszerszervező, programozó végzettséget szereztem, majd nemzetközi közgazdászként az Econovum Akadémia és a Newport University (USA) diplomáját tudhatom magaménak.
 

A rendszerváltást megelőzően az MTA számítástechnikai intézeténél dolgoztam, majd ezt követően Magyarország első országos számítástechnikai hálózatának programfejlesztéséből a főkönyvi, bér, TB és munkaügyi rendszer kiépítésének feladataiban vettem részt. Lehetőségem nyílt Magyarországon az elsők között számítógépes adóbevallás elkészítésére és könyvviteli rendszer fejlesztésére.
 

A rendszerváltást követően, kvázi kényszervállalkozóként, régi álmom és elképzelésem megvalósításába kezdtem. Olyan cégszerviz központot szerettem volna létrehozni, mely a magyarországi kis- és középvállalkozások részére - túl azon, hogy a klasszikus értelemben vett teljes körű könyvvezetési szolgáltatásokat biztosítja - rendelkezésükre áll minden olyan területen, mely a vállalkozás mindennapi működéséhez az alaptevékenységen, az adott szakmán felül szükséges.
 

Számomra természetesen, munkámon felül midig is kivettem részemet a közösségért, közösségekért végzett feladatok ellátásából. Társadalmi munkában dolgoztam a Vállalkozó Magyarok Világszervezetének gazdasági alelnökeként, a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének egyik alapító tagjaként, tanítottam mérlegképes könyvelőket, folyamatosan dolgozom több éve a Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány felügyelő bizottsági elnökeként, a Fészer Képzőközpont és Diákfalu (Somogyi Területfejlesztő és Képzésszervező Kiemelten Közhasznú Kht.) ügyvezető igazgatójaként.
 

Az Ag. Mamas Kft. alaptevékenysége a vállalkozások működéséhez szükséges könyvvezetési és kapcsolódó ügyintézési feladatok ellátása, képviseletük a hatóságok előtt.
 

Az alaptevékenységen túl, annak szerves részeként biztosítjuk tanácsadói, elemzői, tervezői szolgáltatásainkat a gazdasági, pénzügyi, adózási területeken.
 

Hiszem és vallom, hogy a végzett munka célja a tökéletességre törekvés. Vállalkozásunk ennek a hitnek és célnak szem előtt tartásával nyújtja szolgáltatásait ügyfélköre számára.

Kiemelten fontosnak tartom elmondani, hogy mindez nem valósulhatna meg csapatunk tagjainak munkája nélkül.

 
A weboldal minden tartalmi eleme az
Ag. Mamas Kft. tulajdona.
Engedély nélküli felhasználásuk szerzői
és személyi jogokat sért!

„Szerteágazó tapasztalat a gazdasági életben, korszerű, rugalmas ügyfélkiszolgálás, egyéni igényekhez való alkalmazkodás.”
 

Gyarmatiné Boksai Éva

Varázsoló Csend Bt.