BemutatkozásKollégáim – Vezetők

Gáspár Zoltán
     Pénzügyi vezető
A társaság pénzügyi feladatainak ügyintézőjeként a feladatom elsősorban a szolgáltatási területeink díjainak számlázása, kiegyenlítések és kintlévőségek figyelése, banki és pénztári pénzmozgások követése, bizonylatolása és a pénzügyi információk napra készen tartása. A pénzügyi kapcsolataink ellenőrzése során pénzügyi-, számviteli tanácsadókkal, valamint jogi képviselőinkkel való együttműködés. Mindennapi munkavégzésünkhöz kapcsolódóan a beszállítók, beszállítói- és anyag árak, feltételek figyelemmel kísérése, a minél gazdaságosabb működés érdekében. A szerzett gazdálkodási, financiális, anyagellátási tapasztalatok megosztása ügyfeleinkkel, partnereinkkel, hogy az általunk a mindennapok gazdálkodásában szerzett tapasztalatainkból ők is profitálhassanak saját gazdálkodási területeiken. Hiszen mind a mi, mind partnereink jól áttekinthető, figyelmesen kezelt gazdálkodása és az egymással szemben is pontos, korrekt elszámolás mindannyiunk közös érdeke.

 

 

Tóth Ildikó

     Az 1. számú főkönyvi könyvelési részleg vezetője Kollégáim

A Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után 1997-ben megszereztem a mérlegképes könyvelői képesítést, és attól kezdve ebben a szakmában dolgozom. Gyakorlatomat kizárólag könyvelőirodában szereztem. Igen sokféle vállalkozással találkoztam már munkám során. Ebből adódóan speciális szakterületem nincsen, minden feladatban meglátom a lehetőséget. Kihívást jelent számomra és kifejezetten ösztönöz, amikor a legoptimálisabb adózást kell egy megbízó részére kigondolni, megvalósítani. Hitvallásom szerint a jó könyvelő az, aki bármilyen megkívánt eredményt képes a törvényes adatokkal szabályszerűen alátámasztani. Az AG Mamas Kft-hez 2015 márciusában kerültem, és az eddigi munkahelyi és szakmai tapasztalatom alapján bátran merem kijelenteni, hogy büszke vagyok arra, hogy egy ilyen jól képzett, segítőkész csapat tagja lehetek.
 

 

 Hegyi Angéla
     A 2. számú főkönyvi könyvelési részleg részlegvezetője Kollégáim

 

1998 óta dolgozom a csapatban, mint regisztrált mérlegképes könyvelő. A rám bízott cégek teljes körű főkönyvi könyvelésén kívül, számviteli részlegvezetői feladatokat is ellátom: az írányításom alá tartozó szervezeti egység, illetőleg a szervezeti egységbe beosztott munkavállalók munkatevékenységeinek felelős megszervezése, írányítása, ellenőrzése és értékelése. Az ügyvezető igazgató eseti munkautasításainak végrehajtása, végrehajtatása. A jogszabályok, a társaság belső szabályzatainak betartatása. A hatás-, és jogkörömbe tartozóan a társaság eredményes és hatékony munkavégzésének biztosítása. 

 

 

 

Csizmadia László Szilárd
     A bérszámfejtési részleg vezetője  Kollégáim
 

16 éve dolgozom a bérszámfejtés területén, e hosszú időszak alatt a folyamatosan változó jogszabályok útvesztőiben tevékenykedem a munkáltatók és munkavállalók érdekeit szem előtt tartva. Munkám során sokféle probléma megoldására keresem a legjobb megoldásokat, válaszokat. Folyamatos tanulással és képzéssel fejlesztem tudásom. A „Jó pap holtig tanul” mondást szem előtt tartom, hiszen a mai változó világban másképp nem működik a jó tanácsadás. Szeretem a munkámat, a folyamatos változás sok kihívást jelent.

 

 

 

 
A weboldal minden tartalmi eleme az
Ag. Mamas Kft. tulajdona.
Engedély nélküli felhasználásuk szerzői
és személyi jogokat sért!

 „A cég jelképe? Gáspár György!”
 

Balogh Miklós

ügyvezető igazgató

 

www.austenit-acelontode.hu
 

AUSTENIT Acélöntöde ZRT.