BemutatkozásKollégáim – Vezetők

Gáspár Zoltán
     Pénzügyi vezető
A társaság pénzügyi feladatainak ügyintézőjeként a feladatom elsősorban a szolgáltatási területeink díjainak számlázása, kiegyenlítések és kintlévőségek figyelése, banki és pénztári pénzmozgások követése, bizonylatolása és a pénzügyi információk napra készen tartása. A pénzügyi kapcsolataink ellenőrzése során pénzügyi-, számviteli tanácsadókkal, valamint jogi képviselőinkkel való együttműködés. Mindennapi munkavégzésünkhöz kapcsolódóan a beszállítók, beszállítói- és anyag árak, feltételek figyelemmel kísérése, a minél gazdaságosabb működés érdekében. A szerzett gazdálkodási, financiális, anyagellátási tapasztalatok megosztása ügyfeleinkkel, partnereinkkel, hogy az általunk a mindennapok gazdálkodásában szerzett tapasztalatainkból ők is profitálhassanak saját gazdálkodási területeiken. Hiszen mind a mi, mind partnereink jól áttekinthető, figyelmesen kezelt gazdálkodása és az egymással szemben is pontos, korrekt elszámolás mindannyiunk közös érdeke.

 

 

Tóth Ildikó

     Az 1. számú főkönyvi könyvelési részleg vezetője Kollégáim

A Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után 1997-ben megszereztem a mérlegképes könyvelői képesítést, és attól kezdve ebben a szakmában dolgozom. Gyakorlatomat kizárólag könyvelőirodában szereztem. Igen sokféle vállalkozással találkoztam már munkám során. Ebből adódóan speciális szakterületem nincsen, minden feladatban meglátom a lehetőséget. Kihívást jelent számomra és kifejezetten ösztönöz, amikor a legoptimálisabb adózást kell egy megbízó részére kigondolni, megvalósítani. Hitvallásom szerint a jó könyvelő az, aki bármilyen megkívánt eredményt képes a törvényes adatokkal szabályszerűen alátámasztani. Az AG Mamas Kft-hez 2015 márciusában kerültem, és az eddigi munkahelyi és szakmai tapasztalatom alapján bátran merem kijelenteni, hogy büszke vagyok arra, hogy egy ilyen jól képzett, segítőkész csapat tagja lehetek.
 

 

 Hegyi Angéla
     A 2. számú főkönyvi könyvelési részleg részlegvezetője Kollégáim

 

1998 óta dolgozom a csapatban, mint regisztrált mérlegképes könyvelő. A rám bízott cégek teljes körű főkönyvi könyvelésén kívül, számviteli részlegvezetői feladatokat is ellátom: az írányításom alá tartozó szervezeti egység, illetőleg a szervezeti egységbe beosztott munkavállalók munkatevékenységeinek felelős megszervezése, írányítása, ellenőrzése és értékelése. Az ügyvezető igazgató eseti munkautasításainak végrehajtása, végrehajtatása. A jogszabályok, a társaság belső szabályzatainak betartatása. A hatás-, és jogkörömbe tartozóan a társaság eredményes és hatékony munkavégzésének biztosítása. 

 

 

 

Csizmadia László Szilárd
     A bérszámfejtési részleg vezetője  Kollégáim
 

16 éve dolgozom a bérszámfejtés területén, e hosszú időszak alatt a folyamatosan változó jogszabályok útvesztőiben tevékenykedem a munkáltatók és munkavállalók érdekeit szem előtt tartva. Munkám során sokféle probléma megoldására keresem a legjobb megoldásokat, válaszokat. Folyamatos tanulással és képzéssel fejlesztem tudásom. A „Jó pap holtig tanul” mondást szem előtt tartom, hiszen a mai változó világban másképp nem működik a jó tanácsadás. Szeretem a munkámat, a folyamatos változás sok kihívást jelent.

 

 

 

 
A weboldal minden tartalmi eleme az
Ag. Mamas Kft. tulajdona.
Engedély nélküli felhasználásuk szerzői
és személyi jogokat sért!

„10 éve állunk Gáspár Györggyel kapcsolatban, cégünk megalakulása óta. Ez mutatja, hogy mennyire meg vagyunk elégedve a szolgáltatásukkal.”
 

Bán Márton

 

MEDENT Szolgáltató, Kereskedelmi és Oktató Bt.