BemutatkozásKollégáim – Bér, Tb, Munkaügyi részleg

Részlegvezető: Csizmadia László Szilárd

 

Csóka Istvánné
Közel 32 éve dolgozom a személyügy, munkaügy, bér és TB területén. Ezen idő alatt legjobb tudásom szerint - hiszen ezekre a területekre szereztem szakképesítést - végeztem munkámat, mind a munkáltatók, mind a munkavállalók érdekeinek figyelembe vételével, úgy érzem, sikeresen. A mai napig érdekel e területek színes világa. Az emberek segítése, a tanácsadás fontos számomra, hiszen ez egyben kihívás is minden esetben.


 

 

 

Pásztor Anita

Ügyfélszolgálati munkatársként kezdtem az Ag. Mamas Kft.-nél dolgozni, így napi szinten találkoztam az ügyfelekkel. Ez később nagy segítséget jelentett a munkám során, mert 2016 január eleje óta bérszámfejtőként dolgozom, szintén ennél a cégnél egy nagyon jó csapatban. 2010-ben elvégeztem a TB és bérügyintézői tanfolyamot, így már régóta nagy vágyam volt, hogy a szakmában dolgozhassak. A legjobbnak azt tartom ebben a munkakörben, hogy nagyon változatos és érdekes, mindig van mit tanulni.

 

Skrapics Eszter

A tanárképző főiskola befejezése után egy kereskedelmi cégnél helyezkedtem el HR területen, ahol a bérszámfejtés rejtelmeibe is belátást nyertem. Az ott ellátandó feladatok, ismeretek megszeretették velem ezt a szakmát. Emiatt elvégeztem egy Tb- és Bérügyintéző képzést. A tanfolyam befejezése után nem sokkal lehetőséget kaptam az Ag. Mamas Kft.-nél, hogy a tanultakat a gyakorlatban is alkalmazhassam és tudásomat bővíthessem. Örömömet lelem abban, hogy egy remek csapat tagja lehetek.

 

Szekeres Alíz

A Bér- és Társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítés megszerzése után lehetőséget kaptam az Ag. Mamas-nál tudásom elmélyítésére és a gyakorlat megszerzésére. Nagyszerű csapatba kerültem, rengeteg segítséget kaptam. Szeretek a számokkal dolgozni, kihívást jelent, hogy folyamatosan naprakész legyek, mindig tanulok valami újat. Változatos és sokszínű a munkám.
A weboldal minden tartalmi eleme az
Ag. Mamas Kft. tulajdona.
Engedély nélküli felhasználásuk szerzői
és személyi jogokat sért!

„10 éve állunk Gáspár Györggyel kapcsolatban, cégünk megalakulása óta. Ez mutatja, hogy mennyire meg vagyunk elégedve a szolgáltatásukkal.”
 

Bán Márton

 

MEDENT Szolgáltató, Kereskedelmi és Oktató Bt.