BemutatkozásKollégáim – Bér, Tb, Munkaügyi részleg

Részlegvezető: Csizmadia László Szilárd

 

Csóka Istvánné
Közel 32 éve dolgozom a személyügy, munkaügy, bér és TB területén. Ezen idő alatt legjobb tudásom szerint - hiszen ezekre a területekre szereztem szakképesítést - végeztem munkámat, mind a munkáltatók, mind a munkavállalók érdekeinek figyelembe vételével, úgy érzem, sikeresen. A mai napig érdekel e területek színes világa. Az emberek segítése, a tanácsadás fontos számomra, hiszen ez egyben kihívás is minden esetben.


 

 

 

Pásztor Anita

Ügyfélszolgálati munkatársként kezdtem az Ag. Mamas Kft.-nél dolgozni, így napi szinten találkoztam az ügyfelekkel. Ez később nagy segítséget jelentett a munkám során, mert 2016 január eleje óta bérszámfejtőként dolgozom, szintén ennél a cégnél egy nagyon jó csapatban. 2010-ben elvégeztem a TB és bérügyintézői tanfolyamot, így már régóta nagy vágyam volt, hogy a szakmában dolgozhassak. A legjobbnak azt tartom ebben a munkakörben, hogy nagyon változatos és érdekes, mindig van mit tanulni.

 

Skrapics Eszter

A tanárképző főiskola befejezése után egy kereskedelmi cégnél helyezkedtem el HR területen, ahol a bérszámfejtés rejtelmeibe is belátást nyertem. Az ott ellátandó feladatok, ismeretek megszeretették velem ezt a szakmát. Emiatt elvégeztem egy Tb- és Bérügyintéző képzést. A tanfolyam befejezése után nem sokkal lehetőséget kaptam az Ag. Mamas Kft.-nél, hogy a tanultakat a gyakorlatban is alkalmazhassam és tudásomat bővíthessem. Örömömet lelem abban, hogy egy remek csapat tagja lehetek.

 

Szekeres Alíz

A Bér- és Társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítés megszerzése után lehetőséget kaptam az Ag. Mamas-nál tudásom elmélyítésére és a gyakorlat megszerzésére. Nagyszerű csapatba kerültem, rengeteg segítséget kaptam. Szeretek a számokkal dolgozni, kihívást jelent, hogy folyamatosan naprakész legyek, mindig tanulok valami újat. Változatos és sokszínű a munkám.
A weboldal minden tartalmi eleme az
Ag. Mamas Kft. tulajdona.
Engedély nélküli felhasználásuk szerzői
és személyi jogokat sért!

"Ag. Mamas? Megbízható, pontos, naprakész, megoldás-orientált!"

 

Juvancz Dóra

ügyvezető igazgató

 

www.wamatec.hu

Wamatec Hungary Kft.