BemutatkozásKollégáim – Titkárság

 

Pintér Zsuzsanna

személyi titkárnő, az ügyfélszolgálat vezetője

Közel 10 éves irodavezetői, titkárnői gyakorlattal jöttem ide dolgozni. Korábban felsőoktatási intézményekben dolgoztam, ahol megtanultam, hogy a jó titkárnő kedves, barátságos, precíz, diplomatikus … és még sorolhatnám. Pedagógiai végzettségemnek köszönhetően jó emberismerettel rendelkezem, és azt hiszem elmondhatom, hogy „a főnök jó kezekben van".

 

 

 

 

Galántai Annamária

Ügyfélszolgálati munkatárs vagyok az AG. Mamas Kft.-nél. Az emberekkel való kapcsolattartás nem újdonság számomra: eddig kereskedelmi területen dolgoztam, ahol közvetlen kapcsolatom volt a vásárlókkal és ügyfelekkel. Számomra ez egy új terület, de igyekszem megfelelni a cég és a partnerei elvárásainak. Az én feladatom az ügyfelek és kollégák közötti kapcsolattartás, a behozott iratanyagok kezelése, továbbítása a kollégák felé, postai ügyintézés, telefonhívások kezelése. 


 

 

Muth János

ügyintéző
Az Ag. Mamas Kft. kapcsolattartó ügyintézője vagyok. Feladatom az ügyfelek és a könyvelők közötti kapcsolattartás, valamint a hatósági intézményeknél való ügyintézés - APEH, önkormányzatok, VPOP, stb. A hivatalok ügyintézőivel sikerült közvetlen, jó munkakapcsolatot kialakítanom, így ügyfeleink ügyintézése még gördülékenyebbé vált.

 

 

 

 

 

 

 

 
A weboldal minden tartalmi eleme az
Ag. Mamas Kft. tulajdona.
Engedély nélküli felhasználásuk szerzői
és személyi jogokat sért!

"Ag. Mamas? Megbízható, pontos, naprakész, megoldás-orientált!"

 

Juvancz Dóra

ügyvezető igazgató

 

www.wamatec.hu

Wamatec Hungary Kft.