– Titkárság

 

Pintér Zsuzsanna

személyi titkárnő, az ügyfélszolgálat vezetője

Közel 10 éves irodavezetői, titkárnői gyakorlattal jöttem ide dolgozni. Korábban felsőoktatási intézményekben dolgoztam, ahol megtanultam, hogy a jó titkárnő kedves, barátságos, precíz, diplomatikus … és még sorolhatnám. Pedagógiai végzettségemnek köszönhetően jó emberismerettel rendelkezem, és azt hiszem elmondhatom, hogy „a főnök jó kezekben van".

 

 

 

 

Galántai Annamária

Ügyfélszolgálati munkatárs vagyok az AG. Mamas Kft.-nél. Az emberekkel való kapcsolattartás nem újdonság számomra: eddig kereskedelmi területen dolgoztam, ahol közvetlen kapcsolatom volt a vásárlókkal és ügyfelekkel. Számomra ez egy új terület, de igyekszem megfelelni a cég és a partnerei elvárásainak. Az én feladatom az ügyfelek és kollégák közötti kapcsolattartás, a behozott iratanyagok kezelése, továbbítása a kollégák felé, postai ügyintézés, telefonhívások kezelése. 


 

 

Muth János

ügyintéző
Az Ag. Mamas Kft. kapcsolattartó ügyintézője vagyok. Feladatom az ügyfelek és a könyvelők közötti kapcsolattartás, valamint a hatósági intézményeknél való ügyintézés - APEH, önkormányzatok, VPOP, stb. A hivatalok ügyintézőivel sikerült közvetlen, jó munkakapcsolatot kialakítanom, így ügyfeleink ügyintézése még gördülékenyebbé vált.

 

 

 

 

 

 

 

 
A weboldal minden tartalmi eleme az
Ag. Mamas Kft. tulajdona.
Engedély nélküli felhasználásuk szerzői
és személyi jogokat sért!

„10 éve állunk Gáspár Györggyel kapcsolatban, cégünk megalakulása óta. Ez mutatja, hogy mennyire meg vagyunk elégedve a szolgáltatásukkal.”
 

Bán Márton

 

MEDENT Szolgáltató, Kereskedelmi és Oktató Bt.